Instant Gaming EU
 
 

You, Calligrapher

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Leer traditionele Chinese karakters schrijven als een meester met You, Calligrapher, een VR-simulator waarin je een virtueel penseel oppakt om kalligrafie te oefenen op een virtueel canvasdoek.



    Voor het spel heb je een VR-headset nodig, zoals Oculus Quest, Rift, Valve INdex, HTC, en WMR. Je leert in je eigen tempo, onder een ontspannen sfeer en troostende muziek. Gebruik je penseel om Chinese karakters met de hand te schrijven, streep voor streep. Een handleiding zal u begeleiden bij het correct schrijven van elk karakter. Er zijn ook sjablonen beschikbaar die u kunt volgen.



    Met voldoende tijd en oefening zult u in staat zijn om de meesters en dichters van de Chinese klassiekers na te bootsen. En u zult niet alleen leren hoe u de karakters moet tekenen, u zult ook leren hoe u het woord in het Chinees moet uitspreken.



    Je kunt de hoogte van de tafel naar wens aanpassen, verschillende kleuren inkt selecteren, op een leeg doek tekenen en ten slotte je werk als afbeeldingsbestanden downloaden. You, Calligrapher is een krachtig educatief hulpmiddel, een kijkje in de cultuur van de kalligrafie en een leuk spel om te leren en mee te spelen op je VR-headset. Pak je penseel op en begin te oefenen!



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor You, Calligrapher

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over You, Calligrapher

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief