Instant Gaming EU
 
 

Kathy Rain: Director's Cut

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Kathy Rain: Director’s Cut is een vernieuwde en uitgebreide versie van het veelgeprezen point and click-spel uit 2016. Volg de avonturen van journalistiek major Kathy Rain terwijl ze het mysterie rond de dood van haar grootvader onderzoekt.



    Met alleen haar Harley-Davidson motorfiets, haar notitieboekje en haar verstand moet ze het duistere complot ontrafelen dat haar geboortestad Conwell Springs teistert. Wat had de geest van haar grootvader gebroken en hem in een rolstoel achtergelaten? Welk geheim heeft de jonge kunstenares van het stadje meegenomen toen ze zelfmoord pleegde? Waarom gaan de mensen in de stad dood of worden ze gek? Kathy moet het voor haar eigen bestwil uitzoeken.



    Kathy Rain: Director’s Cut bevat de prachtige pixel art en handgetekende achtergronden van het originele spel, evenals volledig ingesproken dialogen en een originele soundtrack. Maar er is ook een langer, bevredigender verhaal, met nieuwe gebieden om te verkennen, nieuwe aanwijzingen om te vinden en nieuwe puzzels om op te lossen. Je krijgt ook betere personage-animaties, verbeterde belichting en schaduw, een uitgebreide en geremixte soundtrack, en ook betere weerseffecten. Tot slot kun je vijf nieuwe ontwerpen voor je motor vrijspelen. Als je zin hebt in een goed mysterie met duistere wendingen, listige puzzels en een meeslepend verhaal, zul je geen spijt krijgen van Kathy Rain: Director’s Cut.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Kathy Rain Director's Cut

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Kathy Rain: Director's Cut

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief