Instant Gaming EU
 
 

The Last Stand: Aftermath

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De zombie-apocalyps neemt een nieuwe vorm aan in The Last Stand: Aftermath. In dit roguelike actie-avonturenspel kruip je in de huid van een overlevende in een wereld die geteisterd wordt door zombies na een virulente uitbraak die het grootste deel van de bevolking in bloeddorstige monsters heeft veranderd. In feite zul je zeer binnenkort in een van deze monsters veranderen, aangezien je zelf ook besmet bent. Tot het zover is, vecht je je een weg door een post-apocalyptische woestenij op zoek naar een manier om zo lang mogelijk te overleven. Als je sterft, begin je helemaal opnieuw als een nieuwe overlevende, deze keer met perks en upgrades gebaseerd op je voortgang in het vorige avontuur.



    In The Last Stand: Aftermath verken je de ruïnes van de beschaving zoals we die kennen. Je moet voedsel bij elkaar scharrelen om te overleven en materialen verzamelen om gereedschap en wapens te maken. De munitie is beperkt, en je moet het ook opnemen tegen de zombies in mêleegevechten. Ook al is geïnfecteerd raken geen grote zorg, het laatste wat je wilt is je dagen eindigen verslonden door monsters.



    Falen, opstaan, en opnieuw proberen. Dit is de perfecte formule voor succes in dit roguelike avontuur in een duistere wereld.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Last Stand Aftermath

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over The Last Stand: Aftermath

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief