Instant Gaming EU
 
 

Ship Graveyard Simulator

  • PC
  • PS5
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Op Ship Graveyard Simulator is het wrak van de één de schat van de ander. Speel een first-person POV-simulator waarin je op vergane schepen jaagt, ze verkent en ze ontdoet van alle waardevolle onderdelen.



    Kam kilometers kustlijn af om verschillende schepen te vinden die gevuld zijn met tonnen recyclebaar staal. Ga op zoek naar de schepen met de meest waardevolle materialen, zodat het je tijd en moeite waard is. Verken elk enorm hulk om verborgen plekken en verhandelbare materialen te vinden. Zodra je je prospect hebt onderzocht, begin je met het uit elkaar halen ervan.



    Je begint met rudimentair gereedschap, waaronder zagen, acetyleenbranders en voorhamers. Begin met een kleine ploeg, upgrade dan je uitrusting en zorg dat de beste werklui aan de slag gaan. Je zult ook je handen vuil moeten maken om het schip te demonteren, maar wees voorzichtig! Dit is niet de veiligste baan, en één klein foutje kan je de laatste toevoeging aan dit kerkhof maken. Als je zin hebt in de spanning van de jacht, ga dan nu naar Ship Graveyard Simulator .

    Lees verder

    Beste prijzen voor Ship Graveyard Simulator

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Ship Graveyard Simulator

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief