Instant Gaming EU
 
 

Myth of Empires

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Betreed een wereld geteisterd door oorlog en verken de verre uithoeken van het Oostelijk Continent in Myth of Empires. In dit multiplayer sandbox spel, zul je en klim je weg omhoog naar adel door de overwinning te claimen in epische gevechten. Het spel biedt je de volledige vrijheid om je eigen pad naar grootsheid te kiezen, en je kunt een charismatische leider of een bloeddorstige krijgsheer worden.



    Claim je territorium en bouw een nederzetting die je als uitvalsbasis kunt gebruiken. Breid je territorium uit en versla alle vijanden die je durven aan te vallen, anders moet je helemaal opnieuw beginnen. Myth of Empires bevat een verscheidenheid aan gameplay-systemen waarmee je je nederzetting kunt ontwikkelen zoals jij dat wilt. Van het verbouwen van gewassen tot het versterken van je muren, er zijn genoeg dingen die je kunt doen om je kansen op de overwinning te vergroten. Je kunt zelfs grondstoffen verzamelen en je eigen wapens en pantsers maken om een voorsprong te hebben in de strijd.



    Als het op vechten aankomt, kun je je troepen verzamelen en de strijd aangaan met je vijanden in spannende gevechten. Je kunt ook allianties vormen met andere spelers en vechten voor je gemeenschappelijke belangen.



    Myth of Empires legt een prachtige wereld van oosterse inspiratie aan je voeten. Je hoeft alleen maar sluw en krachtig genoeg te zijn om het te veroveren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Myth of Empires

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Myth of Empires

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief