Eneba COM
 
 

Hero of the Kingdom: The Lost Tales 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Herover je koninkrijk op zijn plunderaars in Hero of the Kingdom The Lost Tales 2, een ontspannend point-and-click fantasy avontuur. Je bent een prinses van een middeleeuws koninkrijk, maar niet iemand die graag beschermd blijft in het paleis. Je sluipt graag naar buiten verkleed als schurk, op zoek naar avontuur en opwinding buiten de kasteelmuren. Maar op een dag kom je terug en zie je de stad in vlammen opgaan, met binnenvallende monsters die doden en plunderen wat ze te pakken kunnen krijgen. Je mensen zijn gevlucht en zijn in gevaar.



    Je hebt geen tijd te verliezen. Je moet sterker worden, meer vaardigheden verwerven en bondgenoten verzamelen om terug te winnen wat verloren is gegaan.



    Verken een isometrische wereld. The Lost Tales 2 bevat prachtige bossen, ondergrondse spelonken, en verschillende steden. Je kunt NPC's ontmoeten die je missies kunnen geven of met je mee kunnen doen.



    Je bent dan wel een prinses, maar je hebt nog veel te leren. Verbeter je vaardigheden om je te helpen tegen de vijand te vechten. Je kunt leren om vis te kweken, te bouwen en te vechten totdat je een ervaren held bent.



    Je moet ook verschillende monsters bestrijden, waaronder enorme ratten en gemene ogres. Verzamel buit, handel met kooplieden en maak drankjes om je op je doel te helpen. Er is zoveel dat je kunt doen in Hero of the Kingdom The Lost Tales 2. . Je legende begint hier.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hero of the Kingdom The Lost Tales 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Hero of the Kingdom: The Lost Tales 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief