Eneba COM
 
 

King under the Mountain

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      King under the Mountain is een stad-bouw en management simulator die je meeneemt naar een fantasiewereld. Je begint als leider van een kleine nederzetting en moet deze laten uitgroeien tot een bloeiende metropool. Het spel bevat een grote verscheidenheid aan mechanica die de perfecte omgeving vormen om je stad te ontwikkelen. Elk scenario is procedureel gegenereerd, dus twee spellen zullen nooit hetzelfde zijn.



      Je begint met het verzamelen van materialen en het bouwen van basisstructuren. Later zullen je kolonisten complexere technologieën kunnen ontwikkelen en tal van nieuwe activa vervaardigen waarmee je je kleine koninkrijk kunt uitbreiden. Natuurlijk heeft elke kolonist zijn eigen behoeften, en je zult ze moeten vervullen om ze tevreden te houden, anders zullen ze zich niet goed gedragen. Het spel heeft een seizoenscyclus met een dag/nacht-cyclus die effecten heeft op de inheemse flora en fauna. King under the Mountain heeft een levende wereld die elk van je beslissingen zal beïnvloeden.



      Of je nu besluit je met je eigen zaken te bemoeien of gewapenderhand uitbreidt door tegen andere facties te vechten, het spel biedt je een enorme wereld om te verkennen. Met verschillende rassen waaruit je kunt kiezen, elk met een eigen stijl van spelen, biedt King under the Mountain tal van strategische opties waaruit je kunt kiezen.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Beheer.

      Opmerkingen over King under the Mountain

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief