Eneba COM
 
 

Looking for Aliens

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Aliens zijn geïnfiltreerd in meerdere locaties in het zonnestelsel, en jij moet ze allemaal zien te vinden. Looking for Aliens is een verborgen voorwerpenspel waarin je de avonturen volgt van Shawn, een aardbewoner die geobsedeerd lijkt te zijn om het bestaan van aliens te bewijzen. Het addertje onder het gras is dat je de wereld van het spel ziet via een buitenaards TV-programma, dus Shawn helpen zal moeilijker zijn dan je denkt.



    Looking for Aliens daagt je uit met 25 verschillende scenario's waarin je voorwerpen moet manipuleren en deuren moet openen om bewijs te vinden voor het bestaan van buitenaardse wezens. Een paar tv-presentatoren die het programma becommentariëren zullen je aanwijzingen geven om ze te vinden, wat op zichzelf al een grappige situatie blijkt te zijn. Je kunt inzoomen op alle locaties en zeer interactieve omgevingen verkennen wanneer je plaatsen bezoekt als de maan, Area 51, de ruimte en vele andere.



    Met meer dan 250 voorwerpen om te vinden en een flinke dosis lichte humor biedt Looking for Aliens een goede ervaring voor wie een beetje ontspanning zoekt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Looking for Aliens

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Looking for Aliens

    @themiche40
    @themiche40
    31 dec. 2021 02:09on dlcompare.es
    este juego me llama mucho la atención estoy a tope de comprarlo
    dit spel trekt echt mijn aandacht en ik kijk er echt naar uit om het te kopen.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief