Eneba COM
 
 

Firegirl: Hack 'n Splash Rescue

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Red de stad van de uitslaande branden in Firegirl: Hack 'n Splash Rescue. Een innovatief platformspel met procedureel gegenereerde levels. Je speelt als de gelijknamige Firegirl, een zeer bekwame reddingswerker die zoveel mogelijk burgers moet redden uit de branden die de stad teisteren. Gewapend met alleen je trouwe bijl, een hogedrukslang en je snelle reflexen moet je door obstakels breken en vlammen doven om overlevenden te redden.



    Alle levels in Firegirl worden willekeurig gegenereerd - je speelt hetzelfde level geen twee keer en hebt maar een beperkte tijd om overlevenden te redden, waardoor dit een spannend en zeer uitdagend spel wordt. Gebruik je slang als een jetpack om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Ga de strijd aan met vlammende monsters en dompel ze onder met water. Breek deuren open om ingesloten burgers te bereiken en ze in veiligheid te brengen. Ja, je kunt zelfs huisdieren redden!



    Tussen de missies door kun je het geld dat je verdient gebruiken om je brandweerkorps te upgraden. Verbeter je uitrusting en huur personeel in om je te helpen met de overweldigende taak om de noodoproepen uit de hele stad te verwerken. Het is een race tegen de klok om de oorzaak van deze branden te achterhalen. Dus als je zin hebt in een echte uitdaging, pak dan Firegirl: Hack 'n Splash Rescue.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Firegirl Hack 'n Splash Rescue

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Firegirl: Hack 'n Splash Rescue

    gennyshark
    gennyshark
    27 dec. 2021 10:13on dlcompare.com
    I want to try to play this indie platform game. This is not the usual game with weapons, enemies etc: let's go to extinguish fire and rescue people!
    Ik wil proberen dit indie platform spel te spelen. Dit is niet het gebruikelijke spel met wapens, vijanden etc: laten we gaan om vuur te blussen en mensen te redden!
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief