Instant Gaming EU
 
 

The Last Hex

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Versla een leger van ondoden in het rogue-achtige RPG kaartspel The Last Hex. Je bent de laatste held van een koninkrijk aan de rand van de vergetelheid; een leger ondoden rukt op naar zijn grenzen, en jij bent de enige die hen in de weg kan staan. Je moet sterker worden om de leider van het leger - de Verlorene - te verslaan voordat hij volledig onstopbaar wordt.



    Reis door het land en voer opdrachten uit om je vaardigheden op te bouwen. Elke gevechtskunst wordt vertegenwoordigd door een kaart die je kunt verzamelen: je kunt aanvallen, verdedigen, of goud stelen van vijanden. Stel een deck samen uit 350 speelbare kaarten, die samen met je karakterstats kunnen verbeteren. Je kunt ook meer dan 250 uitrustingsstukken voor je personage verzamelen. Vecht zoveel je wilt, maar pas op: elk monster heeft zijn eigen deck om te spelen en een strategie om te gebruiken!



    Het land wordt weergegeven door een kaart van zeshoeken, net als bij een bordspel. Je zult steden tegenkomen waar je uitrusting en upgrades kunt kopen. Je kunt vijandelijke kampen tegenkomen waar je schatten en unieke kaarten kunt verdienen. Elke kaart wordt bij elke ronde geschud, waardoor elk nieuw avontuur uniek is.



    Haal jij het tot het laatste duel met de Lost? En zelfs als dat lukt, ben je dan vaardig genoeg om hem te verslaan? Speel The Last Hex en zie wat de kaarten voor je in petto hebben.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Last Hex

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Last Hex

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief