Instant Gaming EU
 
 

The Captain

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Captain is een ruimteavonturengame waarin je in de huid kruipt van kapitein Thomas Welmu, een wetenschapsofficier van de Spacefleet wiens schip verdwaald is in de verste uithoeken van het heelal. Het lot van de mensheid rust op jouw schouders, want duistere krachten bereiden zich voor om de planeet Aarde een vernietigende slag toe te brengen en jouw schip vervoert het enige dat hen kan stoppen. Je moet alles doen wat nodig is om zo snel mogelijk je thuisplaneet te bereiken en de vernietiging ervan te voorkomen.



    Maar door het heelal racen zal geen gemakkelijke taak zijn. Je raakt betrokken bij talloze gebeurtenissen, vecht tegen piraten en andere vijanden, ontmoet een kleurrijke cast van mensen die zowel gunstig als schadelijk kunnen zijn voor je missie, en redt of vernietigt onderweg zelfs enkele beschavingen. The Captain is een spel waarin beslissingen ertoe doen en elke beslissing die je neemt leidt tot een ander scenario.



    Naarmate je vordert in het spel, kun je extra technologieën vrijspelen om de capaciteiten van je ruimteschip te verbeteren, zodat het sneller of veerkrachtiger wordt. Je kunt het ook uitrusten met meer vernietigende wapens waarmee je een snelle dood kunt zaaien onder degenen die je vooruitgang proberen te belemmeren. Maar wat je ook doet, de tijd tikt door en het naderende onheil van de aarde zal je er altijd aan herinneren dat het lot van een hele planeet van jouw acties afhangt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Captain

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over The Captain

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief