Instant Gaming EU
 
 

Hidden Deep

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In Hidden Deep verken je de diepste regionen van de aarde waar alleen monsters wonen. Hidden Deep is een 2D survival horror platformer. Je speelt de commandant van een groep soldaten, die de opdracht hebben een onderzeese mijn te betreden om een vermist onderzoeksteam te zoeken en te redden. In plaats van de onderzoekers vind je een oud insluitingssysteem dat bedoeld was om...iets gevangen te houden. Dat ding is nu vrij, en jij bent een verse prooi.



    Verken enorme spelonken met kronkelige gangen die elk moment kunnen instorten. Ervaar claustrofobie als de muren je team insluiten. Voel de paranoia als je mannen zich tegen je beginnen te keren als het gevaar toeneemt. En realiseer je de terreur wanneer buitenaardse vleesetende monsters aanvallen.



    Hidden Deep is geïnspireerd op films en games als The Thing, Aliens en Half-Life. Je krijgt te maken met dodelijke slakken, tentakels die aan het plafond hangen, zwermen wespachtige monsters, en wezens die menselijke lichamen kunnen bewonen.



    Je moet al het gereedschap dat je tot je beschikking hebt gebruiken als je het er levend vanaf wilt brengen. Gebruik zware machines om tunnelobstakels op te ruimen. Gebruik verkenningsdrones om grottenstelsels in kaart te brengen en het gevaar vroegtijdig te ontdekken. Gebruik explosieven om paden vrij te maken of buitenaardse wezens op te blazen. Tot slot moet je erachter zien te komen welke samenzwering er in de onderzoeksfaciliteit schuilt, anders kun je nooit hopen te overleven op Hidden Deep.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hidden Deep

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Hidden Deep

    gennyshark
    gennyshark
    25 jan. 2022 12:00on dlcompare.com
    Hidden Deep, the new title developed by Cogwheel Software, takes us to the depths of an underwater base. In this Barotrauma like game, as members of a rescue team, we will have the task of searching for news of the disturbing disappearance of the forensics team to recover the data of a strange experiment.
    Hidden Deep, de nieuwe titel ontwikkeld door Cogwheel Software, neemt ons mee naar de diepten van een onderwaterbasis. In dit Barotrauma-achtige spel krijgen we als leden van een reddingsteam de taak om op zoek te gaan naar nieuws over de verontrustende verdwijning van het forensisch team om de gegevens van een vreemd experiment terug te halen.
    Francisc546
    Francisc546
    25 jan. 2022 01:57on dlcompare.pt
    if there is an horror game I can play it's definitely this one
    als er een horror spel is dat ik kan spelen is het zeker deze
    Gamer2021
    Gamer2021
    24 jan. 2022 00:01on dlcompare.fr
    un bon jeu je l'ai tester pendant la beta
    een goed spel ik testte het tijdens de beta
    ptibob76
    ptibob76
    21 jan. 2022 06:49on dlcompare.fr
    J'ai jouer à la BETA, j'ai hâte que le jeu sorte pour enfin comprendre l'histoire...
    Ik heb de BETA gespeeld, ik kan niet wachten tot het spel uitkomt om eindelijk het verhaal te begrijpen...
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief