Instant Gaming EU
 
 

Somerville

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Leid een familie naar de veiligheid te midden van een angstaanjagende buitenaardse invasie in Somerville. In Somerville , een avonturenspel dat doet denken aan de klassiekers Another World en INSIDE, kruip je in de huid van een man, een vrouw, hun zoon en hun hond, die allemaal in het kielzog van een wereldwijde catastrofe terecht zijn gekomen. Kolossale spaken zijn uit de hemel neergedaald en doorboren en vernietigen alles op hun pad. Uit deze structuren komt Sediment tevoorschijn, een vreemde buitenaardse entiteit die in staat is te veranderen in alles wat hij wil. En nu is het op jacht.



    Laat je meeslepen in een meeslepend verhaal over een familie op de vlucht. Je kunt niet vechten en moet van schuilplaats naar schuilplaats om aan de buitenaardse dreiging te ontsnappen. Dit betekent dat je door een angstaanjagend apocalyptisch landschap moet navigeren waar je het ene gevaar na het andere moet zien te ontwijken. Onderweg moet je ook meer te weten komen over de indringers op aarde en, hopelijk, een manier vinden om hun invasie te stoppen.



    Maar bovenal moet je oppassen voor Sediment. De entiteit zal meedogenloos op je jagen, en omdat het spel geen gebruik maakt van traditionele game loops, zal elk scenario elke keer dat je ermee te maken krijgt anders zijn. Je moet je snel aanpassen aan de jachtstrategieën van de alien als je wilt overleven in Somerville.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Somerville

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Somerville

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief