Instant Gaming EU
 
 

Bomb Rush Cyberfunk

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Maak je klaar om de stad op te leuken met graffiti en skatetrucs in Bomb Rush Cyberfunk, een futuristische 3D platformer.Je speelt als een groep artistieke tieners die de stad willen verven. Gewapend met spuitbussen, rugzakken, fietsen, skateboards, skeelers en je eigen onnavolgbare gevoel voor stijl, voer je acrobatische toeren uit terwijl je op zoek gaat naar plekken om je kunst te verspreiden. Verken elk hoekje en gaatje van de stad op zoek naar plekken die wel een beetje graffiti kunnen gebruiken. Maar pas op voor de politie, want die hebben helemaal geen gevoel voor lol!



    Kies een personage uit je crew en verken een open wereld van een cyberpunk-stad. Je doel is om de beste plekken te vinden om je graffiti te schilderen, maar deze plekken kunnen moeilijk te bereiken zijn. Je moet je beste tricks, grinds, wall runs, slides en boostpack jumps uitvoeren om je kunst te kunnen uitvoeren. Zodra je op een graffitiplek bent aangekomen, stopt de tijd en zweef je voor korte tijd in de lucht. Maak er het beste van door de juiste doelpunten te maken. De volgorde van de slagen bepaalt het uiteindelijke kunstwerk.



    Door trucjes te doen met je skates of fiets, verhoog je je score. Voer combo's uit om je score om te zetten in boost power, waarmee je nog sneller door de stad kunt bewegen. Als je een supercombo maakt, ga je in Bomb Rush Mode, waardoor je oneindig veel boost krijgt! Maak je klaar om je stijl te tonen met Bomb Rush Cyberfunk!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Bomb Rush Cyberfunk

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Bomb Rush Cyberfunk

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief