Eneba COM
 
 

Heaven Dust 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Heaven Dust 2 is een eerbetoon aan klassieke survival horror games. Je speelt opnieuw als Steve uit de eerste game en wordt wakker uit een cryogene kamer diep in het instituut. Een virus is uitgebroken en heeft de faciliteit geïnfecteerd, waardoor overal zombies en mutanten zijn ontstaan. Heb jij wat nodig is om deze plek te overleven en te ontsnappen?



    Heaven Dust 2 is gebaseerd op veel van de mechanica uit de grote survival horrorgames uit het verleden: verken, vecht, beheer je voorwerpen, los puzzels op en blijf in leven.



    Ga op zoek naar voorwerpen die je kunnen helpen overleven en combineer ze tot nog nuttiger spullen. Verzamel wapens, waaronder een dolk, een machinepistool, een shotgun en granaten. Upgrade je uitrusting met verschillende onderdelen om hun moordkracht te verbeteren.



    Je zult al je wapens nodig hebben om de nieuwe monsters aan te kunnen. Naast zombies krijg je te maken met de gepantserde bottenduivel, de regenererende bloedduivel, de explosieve boomlad en nog meer afschuwelijke eindbazen. Je moet hun zwakke punten vinden en het juiste wapen voor de juiste vijand gebruiken.



    Je krijgt ook te maken met breinbrekende puzzels, grotere gebieden om te verkennen en twee ontsnappingsroutes die naar twee verschillende eindes leiden. Met twee keer zoveel nieuwe content als het origineel, verwacht je twee keer zoveel plezier met Heaven Dust 2!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Heaven Dust 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Heaven Dust 2

    Gamer2021
    Gamer2021
    17 jan. 2022 02:58on dlcompare.fr
    Bien meilleur que le premier opus !
    Veel beter dan het eerste opus!
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief