Eneba COM
 
 

Strange Horticulture

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Speel een kruidendokter in een wereld van sekteleden, heksen en magiërs in het occulte puzzelspel, Strange Horticulture. Welkom in het kleine Victoriaanse stadje Undermere, een plek waar de vreemde elementen van de wereld samenkomen. Als eigenaar van de plantenwinkel Strange Horticulture, moet je zorgen voor de verschillende eigenzinnige klanten die je bezoeken, terwijl je een eeuwenoud mysterie oplost dat honderden jaren omspant.



    Verken de wereld rond Undermere via een kaart in het spel. Leer over elke locatie, maar pas op: sommige plaatsen zijn te gevaarlijk voor een tuinbouwer om te bezoeken.



    Als je elke nieuwe locatie bezoekt, kun je je vertrouwde encyclopedie en verzamelde aanwijzingen gebruiken om planten te identificeren. Vergroot je kennis over deze zeldzame planten voor gebruik in de kruidkunde. Je kennis van planten kan invloed hebben op waar het verhaal heen gaat, waardoor je kuren, vergiften of hallucinogenen kunt maken.



    Elke dag komen er klanten naar je winkeltje, op zoek naar kruiden. Misschien weten ze de exacte naam, maar het kan ook zijn dat ze slechts summiere details weten over de vorm, kleur of het doel. Het is jouw taak deze aanwijzingen samen te voegen om de juiste plant te vinden die je ze kunt geven. Als je te vaak de verkeerde plant vindt, kun je je verstand verliezen! Dat is het werk van een kruidendokter in Strange Horticulture.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Strange Horticulture

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Strange Horticulture

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief