Eneba COM
 
 

Watcher Chronicles

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Watcher Chronicles is een hack and slash side-scroller in 2D waarin je een Fallen One bestuurt. Deze paar individuen zijn de enige arme zielen die het Vagevuur in zijn oude staat kunnen herstellen. Een nachtmerrieachtige horde ondoden is binnengevallen onder leiding van machtige gedrochten die de rustplaats van de verloren zielen willen veranderen in een nieuwe Hel.



    Neem deel aan spannende gevechten terwijl je door gekleurde scenario's navigeert en hordes skeletten en andere ondode monsters uitroeit.Watcher Chronicles bevat een op vaardigheden gebaseerd vechtsysteem waarin je je een weg baant door golven vijanden en gigantische eindbazen uitdaagt met krachtige wapens en magie. Je held doet ervaring op die je kunt gebruiken om extra vaardigheden vrij te spelen en hun uitrusting te upgraden, zodat het past bij jouw favoriete speelstijl. Je kunt kiezen uit gigantische zwaarden, zeisen, bliksem, vuurmagie en meer om je vijanden te vernietigen. Hoe vernietigender, hoe beter, en je hebt alle vuurkracht nodig die je kunt verzamelen om te slagen.



    Watcher Chronicles bevat een lokale coöpstand om het plezier met een vriend te delen en een New Game Plus-stand die je kunt openen als je het spel hebt uitgespeeld om helemaal opnieuw te beginnen, maar met behoud van je wapens en pantser om het op te nemen tegen uitdagendere vijanden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Watcher Chronicles

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Watcher Chronicles

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief