Instant Gaming EU
 
 

Inua - A Story in Ice and Time

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga op avontuur in de geschiedenis zelf met Inua - A Story in Ice and Time. Je bestuurt drie verschillende personages in drie verschillende tijdperken, maar allemaal op één locatie - de bevroren wildernis van het Canadese noorden.



    In het moderne tijdperk speel je als Taïna, een verslaggeefster die de gebeurtenissen onderzoekt die hebben geleid tot de verdwijning van de Terror, een schip van de 19e-eeuwse Franklin Expeditie. In de jaren 1950 speel je als Peter, een filmmaker die een militaire expeditie in de Canadese wildernis vastlegt. Tenslotte speel je in de 19e eeuw als Simon, een zeeman die vecht om te overleven tijdens de noodlottige Franklin Expeditie.



    Al deze verhalen zijn met elkaar verweven. Terwijl je door het verleden reist, kun je beslissingen nemen die de dingen in het heden veranderen. Elk personage kan samen het mysterie van de Expeditie ontrafelen en hen naar een noodlottige ontmoeting met Nanurluk leiden, een mythische ijsbeer van 10.000 jaar geleden.



    Inua - A Story in Ice and Time is gebaseerd op een historische tragedie-de Franklin Expeditie is een Britse missie die het noordpoolgebied wilde verkennen, maar alleen ongeluk, ziekte en dood ontmoette. Misschien kun jij het lot van de betrokkenen ontrafelen, als je het mysterie van Inua kunt oplossen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Inua A Story in Ice and Time

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Inua - A Story in Ice and Time

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief