Instant Gaming EU
 
 

Home Behind 2

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In deze roguelike RPG neem je de leiding over een groep revolutionaire strijders die verwikkeld zijn in een wrede oorlog om het autoritaire regime omver te werpen dat met ijzeren hand het land Scaria regeert. Na tien jaar burgeroorlog zijn de burgers van Scaria de dictator Akadullah beu en dapper genoeg om te vechten voor de toekomst van het land. Jouw groep vrijheidsstrijders bestaat uit Banan, een studente die net naar haar vaderland is teruggekeerd om zich bij de revolutie aan te sluiten, Prince, een agent van de Norto Republiek, en Haroun, de in ongenade gevallen zoon van een stamhoofd. Zullen jullie genoeg zijn om een revolutie te leiden en de tiran omver te werpen?



    Home Behind 2 bevat spannende gevechten waarin revolutionaire krachten het opnemen tegen het leger van de onderdrukker. Je kunt verschillende missies uitvoeren en proberen je controle over verschillende gebieden van het land uit te breiden, een kampement voor de rebellen bouwen, nieuwe guerrillastrijders rekruteren, elk van hen met verschillende eigenschappen en functies, en een grote verscheidenheid aan wapens en voertuigen gebruiken.



    Met graphics in comicstijl in 2D en veel verschillende scenario's is Home Behind 2 een goed vervolg met solide gameplay en spannende mechanics. Het vechtsysteem doet denken aan Darkest Dungeons, maar gevechten zijn in real-time in plaats van turn-based, en het strategisch gebruik van de vaardigheden van je personage op het juiste moment is de sleutel tot de overwinning.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Home Behind 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Home Behind 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief