Instant Gaming EU
 
 

Back to the Dawn

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Overleef en ontsnap uit een gevangenis in Back to the Dawn, een RPG waar je keuzes vrijheid of een leven achter de tralies kunnen betekenen. Speel als Thomas, een journalist die rechtvaardige zaken nastreeft, maar ten onrechte wordt beschuldigd en veroordeeld tot gevangenisstraf. In 21 dagen moet hij uitzoeken of hij het in zich heeft om te ontsnappen of zijn leven in de gevangenis door te brengen.



    Duik in een verhaal verteld door de ogen van antropomorfe dieren. Verken een groot gevangeniscomplex en leer de hiërarchieën en regels van de gevangenen kennen. Leer de moeilijkste omgeving ooit te overleven. Vorm allianties om jezelf te beschermen - praat met elke NPC en leer hun achtergrondverhaal.



    Je keuzes bepalen wat voor persoon je wilt zijn. Leer allerlei trucs en ambachtelijke gereedschappen om je te helpen krijgen wat je wilt. Wil je gewelddadig zijn en met je twee vuisten gezag uitoefenen? Of word je een modelgevangene die vreedzaam samenleeft met je medegevangenen? Of misschien een meesterdief die zich in de schaduw kan bewegen? Het is jouw leven, achter de tralies of als vrij man. Beslis over je lot in Back to the Dawn.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Back to the Dawn

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Back to the Dawn

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief