Instant Gaming EU
 
 

SCP: Pandemic

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De onverwachte ontdekking van een entiteit die de psyche van elke mens infecteert, opent de deur naar een conflict dat de SCP Foundation plaatst tegenover vele andere wereldwijde organisaties wanneer besloten wordt dat het enige antwoord op het probleem de uitroeiing van het menselijk ras is. Het stoppen van de entiteit van het bereiken van zijn ware potentieel is belangrijker dan het overleven van ons ras en kan worden beschouwd als een genade.



    SCP: Pandemic is een coöperatieve first-person tactische shooter waarin je lid bent van een fireteam dat wordt ondergedompeld in een operatie tegen de SCP Foundation tijdens een insluitingsbreuk. Het spel volgt een spannende verhaallijn geïnspireerd op de SCP-5000 canon van Tanhony. Je begint in Area 12, waar het Psi-Z programma wordt geactualiseerd. Jouw missie is het verzamelen van vitale informatie over de oorsprong van de psyche-pandemie en het stoppen van de plannen van de SCP Foundation om het menselijk leven uit te roeien.



    Je vecht tegen verschillende soorten vijanden in meerdere levels, komt voor omgevingspuzzels en uitdagingen te staan en ontdekt een diepe horror-verhaallijn. Het spel bevat moderne wapens en een complex AI-perceptiesysteem dat het voor de vijanden moeilijker maakt om je in het donker te vinden. Daarom kun je daar je voordeel mee doen en tal van strategieën bedenken om je tegenstanders te slim af te zijn en je kansen op succes in je missie te vergroten.

    Lees verder

    Beste prijzen voor SCP Pandemic

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over SCP: Pandemic

    Gollaruk
    Gollaruk
    24 feb. 2022 13:55on dlcompare.fr
    j'aimerais bien l'essayer, car il ma l'air plutôt bien
    Ik wil het graag proberen, want het ziet er goed uit.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief