Instant Gaming EU
 
 

Longvinter

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga de strijd aan met online vrienden in een multiplayer sandbox game metLongvinter. Creëer een personage en reis naar het geïsoleerde eiland Longvinter om onderzoek te doen naar wat deze plek zo bijzonder maakt. Je kunt foerageren, koken, schoonmaken, knutselen, vissen en een kampeerterrein bouwen - of zelfs een dorp. En als je de grondstoffen die je nodig hebt niet kunt vinden, kun je ze plunderen of stelen van andere spelers. In Longvinter kan alles!



    It's the island life. Longvinter is een open wereld, klaar om verkend te worden. Zoek naar de beste plekken om een kamp te bouwen, te vissen, en voedsel te verzamelen.



    All’s fair in love and war. Je kunt een bondgenootschap sluiten met iedereen om een dorp te bouwen, of je kunt concurreren met andere spelers voor grondstoffen. Verdedig je territorium en verover nieuwe gebieden zoals jij dat wilt. Degenen die de leiding hebben maken de regels!



    It’s your sandbox. Je kunt nieuwe dingen maken door twee voorwerpen te combineren. Je kunt het land bewerken en gewassen verbouwen om te verkopen. Je kunt ook items of informatie ruilen met andere spelers. Longvinter is de ultieme zandbak - doe wat je wilt zo lang als je wilt!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Longvinter

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Longvinter

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief