Instant Gaming EU
 
 

ABRISS - build to destroy

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Als je ervan houdt om dingen kapot te maken, is ABRISS - build to destroy de perfecte game voor jou. In deze op fysica gebaseerde titel gebruik je verschillende onderdelen en materialen om structuren te bouwen die je later in stukken zult slaan.



    Het proces is heel eenvoudig. Je gebruikt bepaalde onderdelen om allerlei soorten gebouwen te maken. Elk onderdeel heeft zijn eigen gewicht en functie, en je kunt specifieke soorten voorwerpen maken door ze te combineren. Maak een raket door een thruster te combineren met een connector en een bom, of een roterende turret met een thruster, een rotator, en een laser. Deze voorwerpen zullen de structuren vernietigen die je bouwt.



    ABRISS - build to destroy bevat een campagnemodus waarin je beperkte middelen krijgt om bepaalde doelen te bereiken. Een slim gebruik van omgevingsmechanica en fysica is de enige manier om te slagen; je moet dus creatief en vindingrijk zijn. Maar als je gewoon wat plezier zoekt in het vernietigen van dingen, bevat het spel ook een sandbox mode waarin je van alles kunt maken en vernietigen.



    Zie hoe puin alle kanten opvliegt als je dingen opblaast en geniet van vernietiging op een enorm niveau in ABRISS - build to destroy.

    Lees verder

    Beste prijzen voor ABRISS build to destroy

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over ABRISS - build to destroy

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief