Eneba COM
 
 

Have a Nice Death

  • PC
  • PS4
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Omgaan met de oneindige stroom zielen die het rijk van de Dood binnentreedt, is nogal een drukke bedoening. Het kan je zelfs te veel worden in Have a Nice Death, een dynamische actie-platformer in 2D waarin je speelt als een overwerkte Dood. Normaal gesproken heb je je werknemers om je te helpen met je werk, maar ze zijn op hol geslagen, en nu moet je je plannen voor welverdiende vakanties laten varen om ze te laten zien wie de baas is.



    Pak je zeis en doorkruis procedureel gegenereerde scenario's terwijl je het opneemt tegen de werknemers van Death Inc. Maak gebruik van een verscheidenheid aan dodelijke wapens om ze een lesje te leren door krachtige aanvallen te ontketenen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je doodgaat. Je bent tenslotte de Dood zelf, en alle ervaring die je opdoet tijdens elke run zal worden gebruikt om extra upgrades vrij te spelen.



    Have a Nice Death is een roguelike-actiegame met dynamische en snelle gameplay, een unieke en charmante art-style en een flinke dosis humor.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Have a Nice Death

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Have a Nice Death

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief