Instant Gaming EU
 
 

CONVERGENCE: A League of Legends Story

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Neem de controle over de tijd en het lot zelf in CONV/RGENCE: A League of Legends Story. CONV/RGENCE is een standalone League of Legends-game . Het is een sidescroller met de LoL-held Ekko en zijn avonturen in de onderstad Zaun.



    Ekko is een straatjongen en geniale uitvinder wiens machines vaak niet werken zoals bedoeld, maar desondanks verbluffende resultaten opleveren. Deze keer heeft hij een apparaat gemaakt dat de tijd kan terugspoelen. Door deze gave is hij het doelwit geworden van machtige mensen die de tijd zelf willen gebruiken voor hun eigen doeleinden. Nu moet Ekko de onderstad Zaun doorkruisen in een poging de ware identiteit van zijn vijanden te achterhalen.



    Verken de met smog gevulde steampunkstad Zaun met behulp van Ekko's parkourvaardigheden. Versla vijanden met je breedzwaard en een bredere set vaardigheden die je in de loop der tijd kunt upgraden. En als de dingen niet gaan zoals je wilt, bijvoorbeeld als je per ongeluk in een ravijn valt, kun je de tijd altijd terugspoelen tot je het opnieuw kunt proberen. Ekko's temporele vaardigheden zullen alles betekenen in deze 2D-platformgame. Speel CONV/RGENCE: A League of Legends Story en verken een techno-magische wereld binnen het League of Legends-universum.

    Lees verder

    Beste prijzen voor CONVERGENCE A League of Legends Story

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over CONVERGENCE: A League of Legends Story

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief