Instant Gaming EU
 
 

The Mageseeker: A League of Legends Story

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De makers van Moonlighter brengen weer een spel dat geïnspireerd is op de populaire MOBA League of Legends. In The Mageseeker: A League of Legends Story neem je de rol aan van Sylas, een magiër die gevangen is genomen door de Mageseekers die heersen over het koninkrijk Demacia. Na zijn ontsnapping uit de gevangenis begint hij aan een zoektocht om zijn vaderland te bevrijden van de tirannie en de ketens te verbreken die magie en het volk binden. Maar veel mensen zijn niet klaar voor zo'n verandering en beschouwen je als een gevaarlijke crimineel. Alleen door in de diepste geheimen van Demacia te graven, kom je achter de waarheid en zal je revolutie slagen.



    The Mageseeker: A League of Legends Story is een actie-rollenspel vanuit een top-down perspectief. In het spel navigeer je door verschillende scenario's terwijl je verder komt in het verhaal en vecht tegen machtige vijanden in spannende gevechten. Sylas is een krachtige krachtpatser die ook magie van zijn tegenstanders kan stelen om het zelf te gebruiken. Hij gebruikt een paar kettingen die hem ooit bonden als wapens, en kan zijn tegenstanders ermee slaan en een spervuur van combo-aanvallen ontketenen om ze uit te putten terwijl hij hun krachten steelt. Hij bouwt zijn mana op door hits te scoren en kan die gebruiken om de spreuken die hij steelt uit te spreken. Gigantische golems, troepen soldaten en wetshandhavers zullen zijn meest voorkomende tegenstanders zijn, maar uiteindelijk zal hij degenen die Demacia met ijzeren hand regeren omver moeten werpen.



    Tijdens zijn avontuur krijgt Sylas de hulp van een groep afvallige magiërs die hem onderdak en steun bieden, en de mogelijkheid om zijn vaardigheden en uitrusting te verbeteren. The Mageseeker: A League of Legends Story biedt een andere kijk op de situatie in Demacia en bevat een complex plot dat de fans van League of Legends zal verrassen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Mageseeker A League of Legends Story

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over The Mageseeker: A League of Legends Story

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief