Instant Gaming EU
 
 

Shadow of the Guild

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ondanks het feit dat Aridia een wereld vol magie is, is het een plaats met een groot gebrek aan water. Het koopmansgilde van de Regen is de machtigste organisatie op de planeet, omdat zijn diensten de mensen van water kunnen voorzien. Het gilde heeft het bevel over een vloot vliegende schepen die de wolken kunnen verzamelen en ze met hun kostbare lading naar waar dan ook brengen. Wanneer het Oosterse Rijk besluit zijn grens te sluiten om zijn eigen technologie te ontwikkelen om de regen te beheersen, besluit het gilde jou te sturen om deze technologie te stelen en zich te ontdoen van de makers ervan.



    Shadow of The Guild is een 2D sidescroller actie platformer die je in de schoenen van een huurmoordenaar plaatst. Het spel bevat dynamische gameplay en spannende gevechten, en een progressiesysteem waarmee je een verscheidenheid aan vaardigheden kunt vrijspelen uit drie verschillende talentenbomen. Je kunt je pad kiezen en krijg krijger, magiër, of huurmoordenaar vaardigheden. Afhankelijk van wat je kiest, kun je je vijanden vernietigen met verwoestende klappen, krachtige bliksemaanvallen of dodelijke aanvallen vanuit de schaduwen.



    Shadow of the Guild Het doet denken aan Prince of Persia, maar het heeft een diepere focus op de actie. Het is een uitdagend avontuur voor wie op zoek is naar wat actie met een unieke grafische stijl en veel geheimen om te ontdekken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Shadow of the Guild

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Shadow of the Guild

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief