Instant Gaming EU
 
 

Regiments

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Regiments is een real-time strategiespel waarin je infanterie, tanks en luchtsteun kunt besturen in een poging om gebieden onder controle te krijgen. Leid je regiment door de vijandelijke linies, overvleugel en flankeer vijandelijke troepen, roep luchtaanvallen op om je te steunen, en vecht door tot de oorlog is gewonnen.



    Speel als een van de vier grote facties: VS, Sovjet-Unie, Oost-Duitsland en West-Duitsland. Vecht langs de Duitse grens in drie verschillende speltypen. Zet 60 verschillende, tijd-authentieke voertuigen in, zoals de Leopard 2, T-72M, of M2 Bradley Fighting Vehicle. Gebruik formaties die ervoor zorgen dat je in het voordeel bent tegen de tegenstander.



    Met het Platoon Command-systeem is het organiseren van een oorlogsinspanning een fluitje van een cent. Je hoeft geen orders te schreeuwen naar elke eenheid onder je. In plaats daarvan geef je orders als een generaal en neemt het regiment het over. Je kunt honderden soldaten besturen met slechts één enkel commando.



    Maar pas op, want je moet het opnemen tegen een intelligente en agressieve AI die je tactisch inzicht en vastberadenheid op de proef zal stellen. Ben jij vaardig genoeg om deze oorlog te winnen? Maak je dan klaar om het commando te grijpen in Regiments.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Regiments

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Regiments

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief