Instant Gaming EU
 
 

What Lies in the Multiverse

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Spring van het ene parallelle universum naar het andere in deze unieke puzzel-platformer. What Lies in the Multiverse laat je dimensies doorkruisen met één druk op de knop. Los multiversale puzzels op terwijl je een verhaal volgt dat tegelijkertijd hilarisch en hopeloos is.



    Op een dag ontmoet je een vreemde man met een paarse hoed en jas. Hij stelt zich voor als Everett, een beroemde wetenschapper uit Universum Nul, die je vertelt dat jij verantwoordelijk bent voor het verknoeien van zijn werk. Hij maakt je zijn assistent en geeft je het vermogen om van de ene dimensie naar de andere te verschuiven om hem te helpen een mysterieus eiland te onderzoeken. Niets is echter wat het lijkt. Everett wordt achtervolgd door schaduwfiguren en de werkelijkheid lijkt op het punt te staan uiteen te vallen. Welk antwoord is er te vinden in het multiversum? Het is aan jou om dat uit te zoeken.



    Reis door de vele universums, afgebeeld in prachtige pixel-art. Elke wereld die je betreedt is volledig uniek en je kunt met één commando van de ene naar de andere springen. Als je een richel niet kunt beklimmen, schakel je gewoon over naar een universum waar hij wel bereikbaar is. Let op: mensen die in de ene wereld nog leven, kunnen in een andere wereld al lang dood zijn.



    Je helpt de charismatische maar volledig amorele wetenschapper Everett op een avontuur van je leven, zelfs als je de duistere kanten van de mensheid leert kennen. Het maakt allemaal deel uit van de reis in What Lies in the Multiverse.

    Lees verder

    Beste prijzen voor What Lies in the Multiverse

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over What Lies in the Multiverse

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief