Instant Gaming EU
 
 

Wall World

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wall World is een spannend roguelite-avonturenspel met pixel-art graphics in 2D. In het spel kruipen spelers in de huid van een held die een kolossale muur van honderden meters hoog moet beklimmen. De muur is verdeeld in verschillende secties, elk met zijn eigen obstakels en uitdagingen die de speler moet overwinnen om naar het volgende level te gaan.



    Uitgerust met een exosuit en een krachtig graafgereedschap verlaat je je klimmende mobiele basis om diep in de muur te graven op zoek naar waardevolle grondstoffen en schatten. Maar er is meer dan graven en verzamelen in dit spannende avontuur, want je zult je basis moeten verdedigen tegen hordes monsters die het in golven zullen aanvallen.



    Wall World biedt een spannende combinatie van verkenning en tower defense in een eindeloze cyclus. Je kunt de grondstoffen die je verzamelt gebruiken om je basis te verbeteren en verdedigingen te bouwen, maar ook om betere mijnbouwuitrusting te krijgen waarmee je sneller en door hardere oppervlakken kunt graven.



    Niemand weet wat er begraven ligt in de diepten van de muur, maar jij bent de enige die het kan ontdekken in Wall World.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Wall World

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Wall World

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief