Instant Gaming EU
 
 

Will You Snail?

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Will you Snail? is een avontuurlijk platformspel dat zich afspeelt in een digitale wereld. Je speelt een behendige slak die gevangen zit in een simulatie door een kwaadaardige AI genaamd Squid.



    Je moet proberen te ontsnappen uit deze wereld, maar Squid kan je bewegingen een paar seconden van tevoren voorspellen en zal die gegevens gebruiken om je tegen te houden. Kun jij deze kwaadaardige machine te slim af zijn?



    De digitale wereld lijkt op het eerste gezicht leeg, maar de AI beheerst hem volledig. Squid kan allerlei dodelijke vallen en hindernissen creëren, waaronder lasers, spikes, bommen en meer. Als je ten onder gaat, kun je verwachten dat je wordt beschimpt voor je falen. Elk level in Will you Snail? is een digitale puzzel die je zowel met je hersens als je snelle reflexen moet oplossen.



    Als je goed bent, kun je je wagen aan de optionele puzzels. Deze zijn moeilijker en kunnen worden overgeslagen als dat nodig is. En als het moeilijk wordt, kun je de moeilijkheidsgraad van het spel naar wens aanpassen.



    Tot slot kun je ook geheimen en aanwijzingen ontdekken om erachter te komen wat er echt is gebeurd in deze wereld. Will you Snail? bevat een slim en gek verhaal over kunstmatige intelligentie en de toekomst van de mensheid.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Will You Snail?

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Will You Snail?

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief