Instant Gaming EU
 
 

Battle Bands: Rock & Roll Deckbuilder

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Stel de grootste band ooit samen en vecht voor je tijd in de schijnwerpers in Battle Bands: Rock & Roll Deckbuilder. Een verzamelbaar kaartspel met roguelike-elementen. Je begint als een garageband,verzamelt kaarten die vaardigheden vertegenwoordigen, en neemt het op tegen andere bands in muzikale krachtmetingen tot je zegeviert als de ware rockgoden.



    Je hebt de keuze uit verschillende instrumenten: gitaar, bas, drums en keyboards. Stel je deck samen uit een keuze van honderden kaarten. Tijdens optredens speel je de beste beschikbare combo's om memorabele optredens te creëren. Tussen de optredens door kun je je deck bijschaven tot je de juiste strategie hebt gevonden om te winnen.



    Er zijn twee speltypen: Tour en Royale. In Tour neem je het op tegen een uitdagende AI en krijg je te maken met legendarische eindbaasgevechten. In het speltype Royale neem je het op tegen de rest van de wereld in een strijd vol actie waarin 64 bands het tegen elkaar opnemen voor het rock-'n-roll-kampioenschap.



    Je kunt je band ook aanpassen, je garderobe veranderen en een gedenkwaardige bandnaam verzinnen. Verdien valuta om extra cosmetica te kopen om je groep op te smukken. Binnenkort zijn jullie rocklegendes in Battle Bands: Rock & Roll Deckbuilder!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Battle Bands Rock & Roll Deckbuilder

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Battle Bands: Rock & Roll Deckbuilder

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief