Instant Gaming EU
 
 

Who Pressed Mute on Uncle Marcus?

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Iemand heeft je oom Marcus vermoord en het is aan jou om uit te zoeken wie in dit FMV-mysterie. Who Pressed Mute on Uncle Marcus? plaatst je in de schoenen van Abby, een jonge vrouw die jarig is en het moet doen met haar moeders idee van plezier: een online quiz met haar vreemde uitgebreide familie. Het is een vreselijke tijd voor Abby, maar ze heeft er niet veel over te zeggen.



    Maar dit jaar nemen de dingen een macabere wending. Je excentrieke maar geliefde oom Marcus vertelt je dat iemand in de familie hem heeft vergiftigd. Nu is het aan jou om dit mysterie op te lossen, de moordenaar van je oom te vinden en te bepalen waarom hij deze misdaad zou plegen.



    In deze FMV moet je met familieleden spreken en kiezen tussen dialoogopties en acties. Je keuzes bepalen het einde dat je krijgt.



    Who Pressed Mute on Uncle Marcus? is een combinatie van een bizarre familiekomedie en een whodunit-mysterie met in de hoofdrollen Andy Buckley (The Office), Susannah Doyle (Black Mirror) en Robbie Kay (Once Upon a Time). De game laat je raden tot het einde.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Who Pressed Mute on Uncle Marcus?

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Who Pressed Mute on Uncle Marcus?

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief