Instant Gaming EU
 
 

DIMENSION REIGN

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    DIMENSION REIGN is een strategisch deck-building kaartspel waarin je een paar helden bestuurt die door een universum van ruïnes vechten. Speel als Edge en Camilla, een tweeling die het moeten opnemen tegen het leger van een tiran om de wereld uit zijn dodelijke greep te bevrijden.



    Stap in een roguelike fantasy-avontuur waar elk moment je laatste kan zijn. Je vecht je een weg door een procedureel gegenereerde omgeving. Je moet aanvallen aaneenrijgen met de tweeling om de hordes vijanden te verslaan die je pad blokkeren. Als je het goed plant, kom je er misschien zonder kleerscheuren doorheen. Doe het verkeerd en je begint opnieuw.



    Kies je pad. Elke tak van je reis heeft zijn eigen risico's en beloningen. Verken ruïnes, verzamel buit, vecht tegen elitevijanden en haal kaarten om je deck te versterken. Hoe gevaarlijker het pad dat je neemt, hoe groter de beloning.



    Ben je sterk genoeg om de tiran het hoofd te bieden en wraak te nemen? Of zul je gevangen zitten in de eeuwige lus van DIMENSION REIGN?

    Lees verder

    Beste prijzen voor DIMENSION REIGN

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over DIMENSION REIGN

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief