Eneba COM
 
 

Forever Skies

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ga op zoek naar een remedie tegen een verwoestende plaag in Forever Skies, een first-person survival game die zich afspeelt op de post-apocalyptische Aarde. Je speelt een wetenschapper en ontdekkingsreiziger die deze verwoeste planeet moet doorzoeken op zoek naar een virale ziekteverwekker die de plaag kan genezen.



    Het is honderden jaren geleden dat de mensheid de aarde verliet. De wereld is nu een onherkenbare plaats, bedekt in een wolk van giftig stof. Om de wereld te doorzoeken, moet je eerst een hightech schip bouwen en aanpassen dat als basis, werkplaats en laboratorium zal dienen. Zoek naar grondstoffen die je kunt gebruiken om je schip te upgraden. Beheers de integriteit van je romp en repareer eventuele schade, anders raak je misschien veel te snel de grond.



    Een laag stof bedekt nu het oppervlak van de planeet. Eerst ga je de ruïnes boven deze stofwolk verkennen. Doorzoek het ronddwarrelende puin op bruikbare materialen en grondstoffen, zodat je de gereedschappen en upgrades kunt bouwen die je nodig hebt om te overleven.



    Wanneer je daartoe in staat bent, zul je afdalen in de stoflaag. Doorzoek verlaten gebouwen voor geheimen over dit tijdperk en wat deze catastrofe heeft veroorzaakt. Vecht tegen wezens die zijn geëvolueerd om deze giftige omgeving te overleven. En vind die virale ziekteverwekker die je nodig hebt om de rest van het menselijk ras te redden. Dit is de monumentale taak van Forever Skies.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Forever Skies

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Forever Skies

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief