Eneba COM
 
 

Stray Blade

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Begin aan een reis die naar je vrijheid zal leiden in Stray Blade, een actie en verkenning RPG die zich afspeelt in Acrea, de Verloren Vallei. Je bent een avonturier die op zoek ging naar Acrea en erin slaagde het te vinden. Echter, je stierf tijdens het proces. Na enige tijd, kom je op wonderbaarlijke wijze weer tot leven, alleen om te ontdekken dat je gebonden bent aan het land. Nu moet je, met alleen je Xhinnon-wolf Boji als je metgezel, op een queeste gaan in dit woeste en gewonde land, en vrede en evenwicht terugbrengen in Acrea.



    Verken uitgestrekte ruïnes en herbeleef de geschiedenis van deze eens zo vredige vallei. Reis door doolhofachtige ravijnen, ijzige grotten en met mist bedekte moerassen. Ontdek samen met je metgezel schatten, geheimen, grondstoffen, recepten, overleveringen en wapens die je kunt gebruiken om je leven te verlengen.



    Je zult ook veel vijanden tegenkomen die je pad zullen versperren. Stray Blade maakt gebruik van een verfijnd gevechtssysteem waarbij je precisie en de juiste timing moet gebruiken om te slagen. Je zult de degens kruisen met moeilijke tegenstanders en waarlijk epische eindbaasgevechten tegen de God-Kings van de vallei.



    Jij en je metgezel Boji gaan ook vooruit naarmate je meer ervaring opdoet. Volg verschillende vaardigheidspaden om een bouwwerk te creëren dat bij je speelstijl past. Terwijl jij ervaring opdoet door te vechten, doet Boji dat door eeuwenoude overleveringen te ontdekken.



    Stray Blade verwelkomt je in zijn groene, steeds veranderende wereld vol overleveringen. Ontdek jij hoe je jezelf kunt bevrijden van je banden, of blijf je gevangen in Acrea?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Stray Blade

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Stray Blade

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief