Eneba COM
 
 

Lucy Dreaming

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Kruip in de huid van de wijze en gevatte Lucy terwijl ze probeert te ontsnappen uit een terugkerende nachtmerrie. Lucy Dreaming is een hilarisch, op pixel gebaseerd point-and-click-spel met speelse personages, bizarre puzzels en surrealistische situaties.



    Geïnspireerd door de jaren '90 stijl van point-and-click avonturen, verken je de dromen van een middenklasse, scherpzinnig meisje genaamd Lucy. Het echte leven is al moeilijk genoeg met haar disfunctionele familie, maar nu moet ze ook nog omgaan met terugkerende dromen die met de nacht vreemder worden.



    Duik in een rijk verhaal in een steeds groter wordende wereld vol spannende avonturen, breinbrekende puzzels en Lucy's eigen slimme, sarcastische humor.Lucy Dreaming bevat volledig ingesproken personages, prachtige pixel art, scherpe teksten en een omgeving vol met veel dingen voor Lucy om commentaar op te leveren. Ontmoet een vreemde cast van personages, waaronder Lucy's gekke broer en een gigantische eendenkop met een fixatie voor brood.



    Kun jij je hoofd erbij houden in deze verwarrende droomwereld? Lukt het je om de mysteries van droombeheersing te ontrafelen en uit deze nachtmerrie te breken, of zit je voorgoed gevangen in de cyclus van dromen? Neem Lucy Dreaming mee en zie hoe goed je grip op de werkelijkheid is.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Lucy Dreaming

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Lucy Dreaming

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief