Instant Gaming EU
 
 

Floppy Knights

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Floppy Knights is een spel dat card-game mechanics en turn-based tactics gameplay combineert om een spannende ervaring te leveren. Phoebe is een jonge uitvindster die genoeg geld wil verdienen om onafhankelijk te worden en het ouderlijk huis te verlaten. Om haar doel te bereiken, heeft ze Carlton gemaakt, een trouwe robotarm en haar vriend. Samen nemen ze deel aan spannende gevechten in het nieuwste spel dat Phoebe heeft gemaakt: Floppy Knights.



    In Floppy Knights roep je verschillende wezens op een kaart op en gebruik je ze om te vechten in turn-based gevechten. Elk van de wezens in het spel heeft verschillende vaardigheden, en je kunt ze activeren door de kaarten te gebruiken die je in je deck hebt. Floppy Knights draait om het verzamelen van deze kaarten, het samenstellen van een deck dat bij je speelstijl past, en het gebruiken ervan om tegen tegenstanders te strijden.



    Handgetekende visuals, veel verschillende scenario's, honderden unieke kaarten en uitdagende tegenstanders wachten op je in dit schattige indie strategiespel. Ben jij klaar voor de uitdaging?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Floppy Knights

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Floppy Knights

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief