Instant Gaming EU
 
 

Roots of Pacha

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Heb je je ooit afgevraagd hoe cool het zou zijn om in het Stenen Tijdperk te leven? Roots of Pacha is een levenssimulatiespel dat je duizenden jaren terug in de tijd brengt naar de begindagen van de beschaving. Je kunt dit avontuur alleen aangaan of samen met vrienden in multiplayer modus. In het spel maak je deel uit van een bloeiende gemeenschap uit het Stenen Tijdperk, en je moet je steentje bijdragen om je nederzetting te laten groeien en evolueren door de eeuwen heen.



    Er zijn tal van activiteiten te doen in Roots of Pacha. Je kunt de omgeving verkennen, materialen en planten verzamelen, jagen en dieren domesticeren, vissen, en zelfs gewassen planten en je eigen boerderij beheren. Naarmate je vordert in het spel, ontdek je technologieën en gereedschappen die een grote invloed zullen hebben op de evolutie van jouw volk als samenleving. Je zult zien hoe je kleine gemeenschap door de eeuwen heen gedijt en een volwaardige beschaving wordt die de tijd overleeft.



    Roots of Pacha Je kunt ook communiceren met andere clans en spelers om een grotere gemeenschap te ontwikkelen, handel te drijven, deel te nemen aan primitieve festivals, en meer. Misschien vind je zelfs je ware liefde en vorm je een familie.



    Met schattige pixel-art graphics en tal van activiteiten is Roots of Pacha een leuk en rustig spel voor wie op zoek is naar een onderhoudende en sociale ervaring die zich afspeelt in een oud verleden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Roots of Pacha

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Roots of Pacha

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief