Instant Gaming EU
 
 

Winkeltje: The Little Shop

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bouw en beheer je eigen winkel in een fantasiewereld met Winkeltje: The Little Shop. In dit spel draait alles om bedrijfsvoering. Laag inkopen en hoog verkopen is de sleutel tot succes. Maar voordat het zover is, moet je je winkel ontwerpen en inrichten. Bedenk een geschikte lay-out, plaats meubels en displays zoals jij dat wilt, versier je winkel en maak je klaar voor een grootse opening die veel klanten zal trekken en je een grote winst zal opleveren.



    Er is een grote verscheidenheid aan artikelen die je kunt gebruiken om je winkel te bouwen. Als je winkel eenmaal open is, moet je je voorraad producten bijhouden, beslissen welke producten op elke kraam moeten staan, de prijzen bepalen, en de klanten bedienen. Je kunt van alles verkopen, van bulkgoederen en grondstoffen tot gereedschap of zelfs drankjes. Alles kan, als het je maar geld oplevert.



    Maar dat is nog maar het begin. Je kunt je zaak uitbreiden als je er klaar voor bent. Wat denk je ervan om je winkel groter te maken? Moet je je verdiepen in crafting en farming om de klanten te geven wat ze willen en nog meer geld te verdienen? De beslissing is aan jou. Winkeltje: The Little Shop geeft je alle tools en de perfecte omgeving om de winkel van je dromen te creëren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Winkeltje The Little Shop

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Winkeltje: The Little Shop

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief