Instant Gaming EU
 
 

Riftbound

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Tower defense neemt een nieuwe vorm aan inRiftbound. In plaats van de klassieke gameplay van andere spellen in het genre, moet je je territorium verdedigen tegen golven van monsters door elementalen in te zetten op een raster. De aanvallers komen op je af via de verschillende lanen, en je kunt een brede selectie van wezens gebruiken om ze af te weren.



    Je kunt ook de kracht van de elementen op je vijanden loslaten door krachtige spreuken te gebruiken uit vijf verschillende magiescholen. Deze helpen je het verloop van de strijd te controleren en richten enorme hoeveelheden schade aan als je ze op het juiste moment gebruikt.Riftbound bevat een dynamisch combo-systeem met interacties tussen de verschillende elementen die je onder de knie moet krijgen als je de gevechten wilt winnen en verder wilt komen in de campagne. Elk van de elementalen die je oproept heeft verschillende soorten aanvallen, en je kunt ze ook upgraden naarmate het spel vordert.



    Meer dan 50 uitdagende en leuke levels wachten op je in Riftbound. Ben je klaar om de kracht van de elementen te testen tegen een horde monsters?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Riftbound

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Riftbound

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief