Instant Gaming EU
 
 

Oaken

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Treed binnen in de geestenwereld van Oaken, een tactisch roguelike deckbuildingspel waarin de overwinning afhangt van je positionering en de manier waarop je je kaarten gebruikt. Tussen de takken van de Grote Eik zijn jij en je mede-natuurgeesten gebonden aan het Grote Eikenlied. Maar op een dag verdwijnt die stem. Terwijl de wereld in chaos vervalt, neem jij de taak op je om het evenwicht te herstellen.



    Kies een personage om te spelen, kies dan een beschermer die je metgezel zal zijn. Je moet je door een kleine kaart met zeshoekige tegels bewegen terwijl je het tegen kwade geesten opneemt. Gebruik toverspreuken, roep geallieerde wezens op en verplaats ze over de kaart om je personage te verdedigen en doelen te bereiken. Ga verder over de wereldkaart tot je de confrontatie met de eindbaas van het level aangaat, waar je tactische vaardigheden op de proef worden gesteld. Faal, en je begint opnieuw.



    Na verloop van tijd krijg je snuisterijbeloningen die passieve vaardigheden bieden. Je kunt ook kaarten upgraden met Lumi Dust, of je kunt de kaarten die je niet meer nodig hebt omzetten in Dust om andere kaarten te kopen. Met elke speelbeurt speel je meer personages en metgezellen vrij, zodat je kunt kiezen tussen verschillende speelstijlen.



    De geestenwereld heeft een held nodig om de wereld te herstellen. Ben jij de geest die deze uitdaging aangaat? Bepaal het lot van je wereld in Oaken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Oaken

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Oaken

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief