Instant Gaming EU
 
 

Keplerth

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Overleef op een buitenaardse planeet met alleen je verstand en je knutselvaardigheden. Keplerth is een 2D dungeon crawler en survival sim die je solo of in co-op multiplayer kunt spelen. Verken een buitenaardse open wereld waar elk wezen meer dan bereid is om je te doden.



    Je ontwaakt uit je winterslaap en bevindt je op een buitenaardse planeet. Je hebt geen eten, geen voorraden en geen wapens. Op de een of andere manier moet je een basis bouwen, wapens en harnassen maken, buitenaardse dieren temmen en jezelf verdedigen tegen de vijandige elementen van Keplerth.



    Creëer je eigen xeno-farm door woestenijen te ontginnen, planten te kweken, dieren te fokken en de vruchten van je arbeid te verzamelen. Al snel zul je alles hebben wat je nodig hebt om jezelf op deze planeet te onderhouden.



    Je kunt de oppervlakte van Keplerth verkennen om grondstoffen te verzamelen, of je kunt in de ondergrondse kerkers duiken voor dodelijkere uitdagingen en meer schatten. Elke kaart wordt willekeurig gegenereerd om je maximale herspeelbaarheid te geven. Dwaal door ruïnes, vecht je een weg door grotten, en val andere facties aan. Je succes wordt beloond en op een nederlaag volgt de dood.



    Je kunt een beter personage bouwen met wat genetische manipulatie. Bewerk je genetische opmaak om jezelf de vaardigheden te geven die je nodig hebt om in een vijandige omgeving te overleven. Je kunt ook kiezen uit honderden wapencombinaties om een unieke vechtstijl te creëren.



    Het is aan jou om je lot te bepalen op Keplerth. Wat voor leven ga jij hier creëren?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Keplerth

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Keplerth

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief