BG PPC IG EN
 
 

Deliver Us Mars

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het langverwachte vervolg op Deliver us the Moon, Deliver Us Mars, is een sfeervolle third-person adventure game die je het gevoel geeft van een astronaut die de onbekende grenzen van de ruimte trotseert. Je hebt maar één missie: Opsporen en terugvinden van gestolen ARK-kolonieschepen die de sleutel tot het overleven van de mensheid bevatten.



    Tien jaar na het eerste spel staat de mensheid op de rand van uitsterven. Een SOS stuurt Kathy Johannson, een jonge astronaut van de aarde, op een missie naar Mars. Zij en de bemanning van de Zephyr hebben weinig tijd om de vermiste ARK-kolonieschepen te vinden die door de sinistere Outward zijn gestolen. Reis over de dorre vlakte van Mars terwijl je naar sporen van Outward zoekt. Doorsta fysieke obstakels en los puzzels op om de bron van de mysterieuze noodoproep te ontdekken.



    Als dochter van een beroemde astronaut die onder mysterieuze omstandigheden verdween, is Kathy Johannson een levendige vrouw die in haar vaders voetsporen is getreden. Tijdens deze missie moet ze niet alleen een voorwerp terughalen dat cruciaal is voor het overleven van de mensheid, maar ook het mysterie van haar vaders verdwijning oplossen. Deliver Us Mars stelt haar niet tegenover gevaarlijke vijanden, maar overleven in de Martiaanse omgeving is zelfs voor een doorgewinterde astronaut als zij een uitdaging genoeg.



    Deliver Us Mars maakt gebruik van geavanceerde motion en performance capture en geavanceerde graphics met behulp van Unreal Engine en belooft een hartverscheurende, emotionele reis vol risico's en beloning. Alleen je verstand en je wil zullen de mensheid een toekomst geven op de Rode Planeet of haar ondergang bezegelen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Deliver Us Mars

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Deliver Us Mars

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief