Eneba COM
 
 

Great Houses of Calderia

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Great Houses of Calderia is een groots strategiespel waarin je een wereld van intriges, politieke manoeuvres en machtsstrijd betreedt. Bouw de macht van je familie op door de generaties heen om een blijvende erfenis te creëren in Calderia, een fantasieland geïnspireerd door de Renaissance.



    Neem plaats op de troon als leider van je familie, maar je zult hun leven niet alleen plannen - je moet ook je familieleden managen. Elk van hen heeft zijn eigen verlangens en verhalen, wat betekent dat ze nogal lastig kunnen zijn. Stel hen aan voor specifieke taken die je hen wil laten uitvoeren - soms tegen hun wil. Zorg ervoor dat de taak geschikt is voor hun karaktereigenschappen, en vergeet niet dat karaktereigenschappen in de loop der tijd kunnen veranderen.



    Ga delicate diplomatieke gebeurtenissen aan, zoals huwelijken, steekspelen en andere sociale gebeurtenissen. Deze allianties die je smeedt zullen je helpen om sterk te staan tegenover je vijanden. Besteed tijd en middelen aan diplomatie en sociale banden om je invloed uit te breiden. En als het op oorlog aankomt, gebruik dan het real-time tactische managementsysteem om je gevechten te winnen.



    Vergeet niet dat jouw acties en doelen de geschiedenis van Calderia zelf zullen bepalen. Terwijl je familie groeit, beleef je hun individuele verhalen en zie je hoe ze hun stempel op de wereld drukken. Het zijn deze kwaliteiten die The Great Houses of Calderia tot een eindeloos herspeelbaar spel maken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Great Houses of Calderia

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Great Houses of Calderia

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief