Instant Gaming EU
 
 

Deceive Inc.

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Speel als een stel superspionnen in het multiplayer actiespel Deceive Inc. Doe alles om je doel te bereiken-vermom jezelf als iedereen, gebruik hightech gadgets, en schakel de concurrentie uit.



    Deceive Inc. is het machtigste en invloedrijkste privé-bedrijf op het gebied van spionage. Je bedrijf heeft topspionnen van over de hele wereld in dienst. Maar de professionele spionnenwereld is een grote oceaan, en jij bent niet de enige haai. Zelfs als jij en je collega-spionnen je in een gevaarlijke missie storten om een prijs te bemachtigen, is er maar één spion die de prijs kan bemachtigen en uiteindelijk betaald wordt. Dat is waar de rivaliteit om de hoek komt kijken.



    Kies je personage uit een lijst met verschillende agenten, elk met hun eigen kenmerkende speelstijl en wapen. Voeg nog meer uitrusting toe, zoals de hologramvermomming en de kogelvrije paraplu. Doe je vermomming aan en verberg je in het volle zicht - zolang je maar niet aanvalt of betrapt wordt, tenminste.



    Zodra je klaar bent, infiltreer je de locatie, open je de kluis en race je om de prijs te stelen. Natuurlijk moet je oppassen voor rivaliserende agenten die klaar staan om je zuurverdiende doel uit je koude dode handen te rukken. Er zijn geen permanente allianties in Deceive Inc, alleen een enkele winnaar. De vraag is, zal jij die zijn?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Deceive Inc.

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Deceive Inc.

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief