Eneba COM
 
 

4th Generation Warfare

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Soms moet je je toevlucht nemen tot illegale middelen om je doelen te bereiken, zelfs in de wereldpolitiek en internationale betrekkingen. 4th Generation Warfare stelt je in staat om dit in de praktijk te brengen als de leider van een natie die worstelt om de overmacht over zijn vijanden te krijgen. In dit 4X real-time strategie oorlogsspel, stuur je je agenten over de hele wereld om alles te doen wat nodig is om je vijanden te ontregelen en politiek voordeel te behalen. Sabotage, hacking, corruptie, moord... alles is mogelijk als je wereldheerschappij wilt bereiken. Maak gebruik van politieke destabilisatie om je doel te bereiken en je vijanden in een wereld van problemen te brengen terwijl je comfortabel op je kantoor zit.



    4th Generation Warfare laat je je agenten inzetten in een raster dat de wereld voorstelt terwijl ze undercover missies uitvoeren op vijandelijke landen. Elk van hen heeft zijn eigen persoonlijkheid, geschiedenis, vaardigheden en uitrusting, en jij zult de meest geschikte taak voor hen moeten kiezen. Natuurlijk zullen je vijanden niet stilzitten, en je zult maatregelen moeten nemen om te voorkomen dat ze invloed krijgen en zich bemoeien met je plannen door dezelfde tactieken te gebruiken die jij tegen hen gebruikt.



    In4th Generation Warfare wordt alles weergegeven door een gedetailleerde interface vol menu's en tooltips die er complex uitziet, maar gemakkelijk te hanteren is. Als je er een beetje moeite voor doet, ligt wereldheerschappij binnen handbereik!

    Lees verder

    Beste prijzen voor 4th Generation Warfare

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over 4th Generation Warfare

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief