Instant Gaming EU
 
 

Power & Revolution 2021 Edition

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Vergroot je invloed over de hele wereld als staatshoofd in Power & Revolution 2021 Edition. Kies met welk land je speelt en kies de legale of illegale kant om de macht te grijpen.



    Het spel is een simulatie van onze huidige wereld, waarbij diepgaande gebeurtenissen in een aantal domeinen worden nagespeeld. Er zijn meer dan 10 uur opgenomen dialoog, 15.000 teksten, 100.000 gegevens, binnen de scenario-engines. Beheer elk aspect van de wereld, van economie, handel, constructie, wargames, simulatie en spionage tot politieke invloed en manipulatie. Je zult in staat zijn om meer dan één land te controleren en samenwerkingsstrategieën te creëren om hun lot te veranderen. Er zijn meer dan twintig contextuele scenario's uit de wereld van vandaag in het spel geïntegreerd, met meerdere spelinstellingen voor de activiteit van het land, variërend van de waarschijnlijkheid van een natuurramp tot het uitbreken van oorlogen of terroristische aanslagen.



    In deze editie 2021 wordt u geconfronteerd met de uitdagingen van de nasleep van een pandemie die Covid-19 is. Krijg weer hoop als u vaccins ziet aankomen en een einde maakt aan de gezondheidscrisis. Voer campagnes uit als de leider van je natie om het virus te bestrijden.



    Er zijn vele wereldwijde bedreigingen die in dit spel worden gesimuleerd. Van opwarming van de aarde, grotere sociale ongelijkheid, wereldwijde atoomoorlog, overbevolking, cybercriminaliteit, honger in de wereld en natuurrampen, tot verdwijnende diersoorten en epidemieën. Confronteer deze bedreigingen aan elke kant van de medaille. Je kunt spelen als een legale of illegale leider en de macht grijpen via geweld, revolutie, diplomatie of democratische verkiezingen.



    Alle acties hebben gevolgen en de AI-bestuurde personages zullen je dat laten zien. Je kunt te maken krijgen met aftreden, persinterviews, protesten, stakingen, onrust en oorlogen, gebaseerd op jouw beslissingen. Afhankelijk van welke kant je vertegenwoordigt, kun je politie, militairen, hooligans en gewapende extremisten naar realistische locaties in stadsgevechten dirigeren. Gebruik de speciale dienst om schandalen over je tegenstanders te onthullen, een buitenlandse infrastructuur te saboteren, de oppositie te vermoorden, of satellieten te positioneren om je vijand te lokaliseren.



    Je kunt de VN gebruiken om een land aan de kaak te stellen en toestemming te krijgen voor militair ingrijpen. Of misschien creëer je je eigen organisatie van verenigde landen.



    Het spel bevat meerdere opties van gameplay zoals:




    • Single-player met multi-landen modus

    • Online real-time rangschikking van spelers

    • Gebruik je eigen foto's, logo's en namen

    • Een interactieve en nuttige tutorial

    • Een QUIZZ modus met meer dan 3000 vragen

    • 4K scherm met een aangepaste interface

    • Modding Tool uitbreiding

    • Simulatie van de Europese Unie

    • Biden's Uitdaging

    • Simulatie van sterfgevallen

    • Bijeenkomsten van staatshoofden

    • Nieuwe real-world situaties



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Power & Revolution 2021 Edition

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Power & Revolution 2021 Edition

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief