Instant Gaming EU
 
 

Shadows of Doubt

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In Shadows of Doubt is het 1980 in een alternatieve versie van onze wereld waar de industrialisatie alle grenzen heeft overschreden. Als privédetective moet je in dit dystopische universum zien te overleven door allerlei misdaden op te lossen en als een soort informatiedealer te werken. Shadows of Doubt is een spannende en meeslepende simulator die een zandbakwereld voor je voeten legt om te verkennen. Doorkruis de drukke straten van je stad terwijl je verschillende zaken onderzoekt. Sluip door eigendommen door lockpicking, zoek naar informatie en aanwijzingen, en gebruik je bevindingen om de daders te vinden.



    Shadows of Doubt biedt je een meeslepende ervaring in een omgeving die doet denken aan de beste noirfilms en vereist dat je denkt als een echte speurder als je verder wilt komen in het spel. Je zult het verband tussen de aanwijzingen moeten achterhalen en je handen vuil moeten maken om extra informatie te krijgen die van pas kan komen om een zaak op te lossen. Als je hard genoeg werkt, kun je misschien zelfs de identiteit achterhalen van de seriemoordenaar die de stad terroriseert en een val opzetten om hem te vangen.



    Shadows of Doubt laat je een realistische benadering van strafrechtelijk onderzoek in een sci-fi setting, perfect voor wie op zoek is naar een andere en spannende ervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Shadows of Doubt

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Shadows of Doubt

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief