Instant Gaming EU
 
 

Symphony of War: The Nephilim Saga

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Leid de grote rebellie met je strijdvaardigheid en strategisch verstand in Symphony of War: The Nephilim Saga. Een 2D turn-based tactische RPG volledig gemaakt in RPG Maker, Symphony of War speelt zich af in de magische wereld van Tahnra, een land geteisterd door conflicten. Je speelt een jonge kapitein die op een belangrijke missie is gestuurd om keizerin Florina te redden, maar je wordt verraden op de dag van je grote overwinning. Ontsnapt uit de gevangenis, zoek je gerechtigheid als leider van een nieuwe rebellie - maar de samenzwering gaat dieper dan je had kunnen denken, en de impact zal het rijk voor altijd veranderen.



    Symphony of War draait om squad tactics. Elk geallieerd personage is de leider van een squad met maximaal negen eenheden, afhankelijk van de leiderschapskwaliteiten van het personage. Om gevechten te winnen, moet je verschillende strategieën toepassen die je tot je beschikking hebt.



    Bestrijd vijandelijke eenheden met hun tegenstrevers - cavalerie tegen cavalerie, zware pantsers tegen kanonnen, huurmoordenaars tegen bezweerders, enzovoort. Je moet ook letten op het terrein en het weer, want op hoog terrein kun je verder schieten met pijlen, en in de regen kun je niet schieten met kanonnen. Tenslotte, verbrijzel het moreel van de vijand door hun leider te doden, en je kunt een heel bataljon zover krijgen om zich over te geven voor meer beloningen.



    Stel een leger samen uit meer dan 50 klassen, waaronder lichte en zware infanterie, boogschutters, lichte en zware cavalerie, helers, tovenaars, kanonniers, draken, en meer. Rust ze uit met verschillende artefacten om hun gevechtskwaliteiten te verbeteren. Onderzoek nieuwe technologieën en geavanceerde tactieken. Vorm banden met je geallieerde personages om het moreel te verhogen. En bovenal: win een oorlog die bol staat van verraad, duistere magie, politiek en machtsstrijd. Alleen jij kunt vrede brengen in het land. Wees de legendarische held die Tahnra nodig heeft in Symphony of War: The Nephilim Saga.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Symphony of War The Nephilim Saga

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Symphony of War: The Nephilim Saga

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief